Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratie-talk Beeldhouwer Willem Koot

13 oktober, 2023 @ 4:00 am 6:30 pm

13 oktober 2023 van 16:00 uur tot 18:30 uur houdt beeldhouwer Willem Koot 13 oktober 2023 van 16:00 tot 18:30 uur een inspirerende presentatie. De beeldhouwer brengt vier sculpturen mee en vertelt de gasten over de reis van idee naar uiteindelijke resultaat. Hoe verwerkt hij indrukken die hij opdoet in zijn beelden? Waar haalt hij de inspiratie vandaan en hoe geeft hij daadwerkelijk vorm aan een idee?

Willem Koot is sterk gefascineerd door het ambacht van beeldhouwen in steen sinds 2013. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot professioneel beeldhouwer. De kracht van de seizoenen, de eindeloos repeterende levenscyclus van de mens, ontzag voor onze zon zijn voor Willem Koot vaste inspiratiebronnen. Ook het spannende, onhandige in toenadering tussen mensen, is terug te zien als thema in zijn beelden.

Een inspirerende middag voor makers, liefhebbers van sculpturen en andere kunstminnenden. Onder het genot van een hapje en een drankje,  een prachtig moment om elkaar te ontmoeten en enkele sculpturen te bekijken.

De toegang is gratis, graag wel aanmelden via: info@boekwinkelkorsakov.nl