2024 een andere bestemming voor Korsakov

Boekwinkel Korsakov > Laatste nieuws > winkel > 2024 een andere bestemming voor Korsakov

Boekwinkel Korsakov, knusse huiskamerwinkel. Twee jaar hebben we uitgeprobeerd of het concept van de winkel aansloeg en hoe het ons beviel vanuit ons huis. De winkel is voor velen een fijne winkel- en ontmoetingsplek geworden. Toch besluiten we te stoppen met de winkel vanuit ons huis. Online draait de winkel door maar fysiek bezoek zal niet meer mogelijk zijn.

In het voorjaar gaan we klussen in ons huis en van de Bartokweg weer onze woonplek maken. In de tussentijd gaan we bedenken hoe we aan onze fijne Boekwinkel Korsakov een andere fysieke vorm kunnen geven. Een andere ruimte die ons concept past en waarbij de financiële lasten opwegen tegen de geringe omzet die we realiseren met de winkel.

Vrijdag 29 en zaterdag 30 december zijn we gesloten.

In januari en februari gaan alle boeken met 50% korting weg. Zaterdag 17 februari zijn we voor het laatst open. Dan drinken we in de middag een glas wijn samen met de klanten. Je bent van harte welkom!

Online boeken kopen kan altijd via de socials of onze website www.boekwinkelkorsakov.nl

2024 biedt nieuwe kansen en perspectieven . Dat gaan we positief tegemoet!💪🏻❤️

3 thoughts on “2024 een andere bestemming voor Korsakov

 • Marcel

  Ach wat jammer. Fr enige plek met boeken waar ik van hou.

  Beantwoorden
 • Odette

  Ik ben veel te weinig langs komen waaien; misschien ook wel omdat ik niet langer verleid wilde worden om toch weer boeken mee naar huis te nemen. Ik ben me steeds meer bewust van wat ik wel en niet meer willen aanschaffen. Maar daardoor mis ik ook jullie gezelligheid.

  Beantwoorden
  • admin

   Wie weet komt er ooit weer een nieuwe plek🙏🏻….

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *